fredag 10. juli 2009

Jobber hardt nå...

Er i skrivende stund TRE dager over termin og skikkelig drittlei av å gå å vagge som en ku!Igår vasket jeg ned hele huset for å se om jeg fikk i gang noe, funket IKKE!

I dag har jeg vasket litt til, og herjet på i hagen. Klippet ned TO STORE trær! Ingen virkning enda... Vet det er mange som går mye lenger enn meg men NÅ ER JEG LEI!!!


Hvis noen har et godt tips til meg så tar jeg imot med glede!!!!


hilsen Kua!

6 kommentarer:

  1. Ingen gode råd , Jeg ggikk nesten tre uker over med første mann , tredje kom 3 måneder før tiden .
    Lykke til i alle fall
    Klem

    SvarSlett
  2. Hohoho... vet alt om overtid.. Jeg prøvde alt...og da mener jeg alt..hihi..måtte sette i gang fødselen og Noah kom 16 dager over tida...Masse lykke til da:)Klem

    SvarSlett
  3. du vet jo at lucas kom 11 dager over tiden, nathalie kom 4 dager før. her er det jeg gjorde den dagen: kjørte på humpete grusvei, dro på salg på obs, ca 20 min før stengetid. løp rundt som en gal. (du vet meg og salg) dro hjem og spiste kyllingvinger i mørklagt hus (den aksjonen du vet) vi hadde barnevakt den natten og var overbesvist om at det ikke kom til å skje noe siden det passet FOR bra. så hadde vi sex. (ligge med beina opp etterpå og alt det) (husk å få orgasme ;) ) og så skjedde det ting ser du.

    SvarSlett
  4. Hahahahaha... mange gode råd annette! ;)

    Har vært på shopping-RACE i åsanne i dag og etterpå kaffi hos svigers. Biffmiddag med fløtepoteter(i varmen)...Håper det skjer noe snart... men har lært at det ikke nytter å stresse hvertfall,skal bare nyte de siste dagene som ettbarnsmor, RETTOGSLETT!! :)

    SvarSlett
  5. ja nyt det så lenge du kan. he he

    SvarSlett
  6. Hei:-)

    Uff, føler med deg, men kanskje det har skjedd noe nå? Jeg er lovlig sløv med bloggingen i ferien, men vil selvsagt gjerne ha den flotte awarden; tusen takk:-) Sender den herved tilbake til deg, og så skal jeg videresende den i neste innlegg. Et godt tips for å sette igang fødselen er en romantisk middag med mannen og alt som følger med etterpå... Det er helt sant, altså:-)

    Lykke til! Klem fra Britt:-)

    SvarSlett