torsdag 28. mai 2009

DA....

....var vi i gang her....

Dette blir vel først og fremst en blogg om litt interiør, litt interesser og myyyye dill!!! :)
I dag, etter en laaang sløvedag (etter en natt med overnattingsbesøk og litt for lite søvn!,) gikk jeg og min lille sjønne datter ut i det mye etterlengtede solskinnet. Jeg har for tiden litt hage- og blomsterdilla, og som vanlig begynte jeg å rusle litt rundt i hagen og se og planlegge litt for fremtiden. Mens jeg gjorde dette plukket min lille sjønning en stooor bukett med alle mulige forskjellige blomster til meg! :) Disse tok vi med in og satte i en vase oppå ovnen i stuen. Dette for å live den litt opp nå i sommerhalvåret når den ikke er fyr i alikevel. :)






Jeg plukket litt flere forskjellige blomster å tok med inn for å pynte opp litt. Vi får nemmelig storfint besøk nordfra i helgen og da er det kjekt å pynte litt. Her har jeg brukt to telysholdere f Rosendal Gran Cru serien som "vaser" og oppi har vi margeritter og rhododendron`er (usikker på stavemåten!)





Fikk også en kjempefin gave av min utrolig sjønne besteveninne som kom på besøk nå i kveld, et nydelig fuglebur til å ha stearinlys inni, dette har stått på ønskelisten min en stund! :)



Ellers, sånn helt på tampen her i kveld så får jeg vel bare ønske god natt og drøm søtt!


Avslutter med et bilde av solnedgangen fra terassen min! :)